Blog

Woda pitna dla pracowników: przepisy, rozwiązania, cięcie kosztów
Zapewnienie pracownikom dostępu do wody pitnej jest konieczne o każdej porze roku. Aby wywiązać się z tego obowiązku, warto dowiedzieć się kilku rzeczy: jaka woda spełnia warunki? Czy woda z kranu nadaje się w tym celu, a może konieczna jest woda butelkowana? Kiedy stosuje się tak zwane napoje profilaktyczne? Zapraszamy do lektury!
Czytaj więcej
RUHENS UV nowość, w której postawiono na bezpieczeństwo.

Dystrybutor filtrujący Ruhens UV to przykład dystrybutora, który zapewni nam dostęp do świeżej i czystej wody, która zostanie schłodzona, podgrzana a nawet nasycona CO2. Na tle urządzeń dostępnych na rynku na pewno wyróżnia się zastosowaniem lamy UV LED, której zadaniem jest eliminacja mogących się pojawić mikroorganizmów.

Czytaj więcej
Bezbutlowe dystrybutory wody a COVID-19
Dbanie o higienę i dezynfekcja dystrybutorów to nic nowego, ale w obecnej sytuacji zwracamy na nie szczególną uwagę. Jak dbać o higienę dystrybutora wody? Czy picie wody z dystrybutora bezbutlowego jest ryzykowne? Sprawdź!
Czytaj więcej
Nalej wodę i ugaś pragnienie nie używając rąk
Ugaszenie pragnienia to zaspokojenie jednej z podstawowych potrzeb naszego organizmu jednak w obecnym czasie zastanawiamy się, czy jest to bezpieczne. Coraz częściej poszukujemy urządzeń, których obsługa ze względów higienicznych powinna odbywać się bez użycia rąk, aby zapewnić sobie maksimum bezpieczeństwa.
Czytaj więcej
Czy pochodzenie kawy wpływa na jej smak?
Arabika i Robusta - każdy z nas słyszał o tych dwóch gatunkach kawy. Jak wiadomo, różnią się one nieco między sobą i każdy z nich ma swoich zwolenników i przeciwników. Jednak poszukując wymarzonego smaku kawy, warto wziąć pod uwagę jeszcze jeden aspekt: jej pochodzenie. Jaki ma ono wpływ na smak kawy? Zapraszamy do lektury!
Czytaj więcej
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel